Protokolden Formalı Destek Çağrısı

Antalya’nın Alanya ilçe protokolü, PTT 1.Lig’de normal sezonu üçüncü bitirerek play off yarı finalde Samsunspor ile eşleşen Albimo Alanyaspor’a destek olmak amacıyla, turuncu yeşilli formalar giyerek kamuoyuna çağrıda bulundu.

Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Bakanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hüseyin Güney ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 1 Haziran Pazartesi günü Samsunspor ile Alanya Oba Stadı’nda oynanacak play off yarı final rövanş maçında tribünlerin dolması için sporseverlere çağrı yaptı.

Albimo Alanyaspor’un formasını giyerek makamlarında poz veren ilçe protokolü, Spor Toto Süper Lig’i hedefleyen turuncu yeşilli takıma Samsunspor maçında taraftarların büyük destek vermesi gerektiğini söyledi.



Kaymakam Tanrıseven, Albimo Alanyaspor’un play off’a kalarak büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, "Tüm Alanya halkını yarı finalde Samsunspor ile oynanacak rövanş maçında Oba Stadı’nı doldurmaya davet ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Yücel ise tüm halkı bugünden itibaren turuncu yeşilli formalarını giyerek takımına destek olmaya davet etti.

Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Güney de, "Play off’ta 5 Haziran’da final oynayacağımıza inanıyorum. Alanya’nın gündemi 5 Haziran’a kadar Albimo Alanyaspor’dur" diye konuştu.

ALTSO Başkanı Şahin de sporseverleri forma kampanyasına destek vermeye ve Samsunspor maçında tribünlerdeki yerlerini almaya davet etti.

Albimo Alanyaspor yönetimi ise 1 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de Alanya Oba Stadı’nda oynanacak Samsunspor maçının bilet fiyatlarında indirim yaptı. Turuncu yeşilli taraftarlar maçı kale arkalarından 2 TL, protokol ve maraton tribününden 5 TL’ye izleyebilecek. Turuncu yeşilli takım ise perşembe günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı.

Temsilcimiz çarşamba günü Samsun’a giderek kampa girecek.

Kaynak: İHA