1 Kasım 2014 tarihi her şeyi değiştirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 maçın 5'in dört gol yiyen Galatasaray, 26 Ekim 2014 tarihindeki Başakşehir maçında da dört gol yemişti! İşte sarı-kırmızlıların kaderinin döndüğü an o maçtan sonra oldu...

Takvim yaprakları 1 Kasım 2014'ü gösterdiğinde, Florya'da yeni bir heyecan yaşanıyordu. Galatasaray'ın evlatlardından Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk yaşadığı sarı-kırmızılı takıma bu kez teknik direktör olarak geri döndü.

26 Ekim'deki 4-0'lık Başakşehir yenilgisi Prandelli için bardakları taşıran son damla olmuştu. Şampiyonlar Ligi'nde alınan mağlubiyetler, sarı-kırmızılı camianın sabrını taşırmıştı. İtalyan teknik adamı gönderen yönetim, 31 Ekim'deki Kasımpaşa maçına kaleci antrenörü Taffarel'i teknik direktör olarak sahaya sürdü.

1 Kasım 2015'te ise Hamza Hamzaoğlu, babasını kaybettiği günlerde teklif aldığı sarı-kırmızılı takıma imza attı. Prandelli'nin oynadığı futbol beğenilmezken, Hamza Hamzaoğlu Florya'ya yeni bir hava getirdi. Hamzaoğlu seri yakalarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale, Spor Toto Süper Lig'de ise şampiyonluğu 33. haftada garantiledi.