Göksu Açıklaması 'Hedefimiz Süper Lig'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, hedeflerinin Play-off’tan üçüncü olarak Spor Toto Süper Lig’e yükselmek olduğunu ve futbolcularının bunu elde edebileceğini söyledi.

PTT 1. Lig’in son haftasında Antalyaspor, deplasmanda Elazığspor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Skordan ziyade her iki takımın da fazla bir iddiası olmadığı için bazı genç futbolcularım vardı onları sahaya sürdüm. Hem oyun anlamında hem de oyun anlayışı ile alakalı onların da bu sisteme alışması için güzel şeyler gördüm. Bunun neticesinde 3-1 galip geldik. Benim için önemli olan bütün gençlere fırsat vererek görmekti, bu da gerçekleşti. Antalyaspor Play-off’u garantilememiş olarak gelseydi bu fırsatı yakalayamayacaktık. Öyle iddialı bir maçta tüm gençleri sürdüğünüz zaman insanlar şaibe falan düşünür, çok şükür öyle bir şey de olmadı. Bizim için iyi bir galibiyet, herkes tatile moralli bir şekilde gidecek. Artık önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapıp kampa katılacağız” dedi.

ANTALYASPOR CEPHESİ

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu da Play-off’a odaklandıklarını vurgulayarak, “Bugün genç kardeşlerimize fırsat verdik, onlarda ellerinden geleni yaptı. Elazığspor’u da galibiyetinden dolayı tebrik ediyor, yeni sezonda da başarılar diliyorum. Bizim hedefimiz artık Play-off’tan üçüncü olarak çıkmak. İnşallah onu da futbolcu kardeşlerimizin üstün gayreti ile mutlaka elde edeceğiz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA