1461 Trabzon, Hedefe Kilitlendi

Spor Toto 2. Lig play-off yarı finalinde Pendikspor'u eleyen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşŸkanı Nihat Demir, artık son hamleyi yapmanın zamanı geldiğŸini söyledi.

Demir, yaptığŸı açıklamada, Pendikspor'u eleyerek finale yükselen 1461 Trabzon'un, PTT 1. Lig'e kilitlenmişŸ durumda olduğŸunu söyledi.

1461 Trabzon'un, play-off final maçında deplasmanda İnegölspor'la karşŸılaşŸacağŸını ifade eden Demir, "ǖnemli bir müsabakaya çıkacağŸız. Trabzon futbolunun kalitesini arttırmak için düşŸtüğŸümüz PTT 1. Lig'e yeniden yükselmemiz gerekiyor. Yüzdük yüzdük, kuyruğŸuna geldik" dedi.

Demir, İnegölspor karşŸısında galip gelerek 1. Lige yükselmek istediklerini vurgulayarak, "Rakibimizi yenerek Trabzonlu sporseverlere büyük mutluluk yaşŸatmak istiyoruz. Bordo-mavi-beyazlı takım olarak bu engeli aşŸacak güce sahibiz. Kendimize güveniyoruz. Artık son hamlemizi yapmanın zamanı geldi ve inanıyorum ki taraftarlarımızın da vereceğŸi destekle galibiyete uzanacağŸız" diye konuşŸtu.

Tam kadro çıkacakları karşŸılaşŸmadan Trabzon'a galibiyetiyle döneceklerini söyleyen Demir, sözlerini şŸöyle tamamladı:

"Tüm kent bizim gibi karşŸılaşŸmaya kilitlenmişŸ durumda. Ortada tek bir skor olacak, o da galibiyet. Yükselen takımı galibiyet belirleyecek. Biz üzerimize düşŸen görevi sahada yerine getirip arzuladığŸımız yere geri dönmek istiyoruz. Aynı şŸeyi rakibimiz de istiyor. Ortada tek bir seçenek var ve biz bu seçeneğŸe talibiz. Panik yapmadan oynayarak hedefimize ulaşŸacağŸımıza inanıyorum. İnşŸallah Alanya'dan gülen taraf olarak döneceğŸiz."

Kaynak: AA