Sterling, Ödül Töreninde Protesto Edildi

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen Raheem Sterling, ödül aldığŸı gecede bazı taraftarlar tarafından protesto edildi.

2012 yılından bu yana formasını giydiğŸi Liverpool ile henüz yeni sözleşŸme imzalamayan 20 yaşŸındaki Sterling'e "yılın genç futbolcusu" ödülünü aldığŸı gecede bazı taraftarlar tepki gösterdi. Genç yıldız ödülünü almak için sahneye çağŸrıldığŸında küçük bir grup tarafından yuhalanırken, bazı taraftarlar ise "Burada kal Sterling" diye bağŸırdı.

İngiliz basını, genç yıldızın menajeri aracılığŸıyla teknik direktör Brendan Rodgers'a takımdan ayrılmak istediğŸini ilettiğŸini kaydetti. Liverpool'un haftalık 100 bin sterlinlik teklifini kabul etmeyen 20 yaşŸındaki futbolcu, daha önce verdiğŸi demeçte, "paragöz" bir futbolcu olmadığŸını söylemişŸti.

Mevcut sözleşŸmesine göre kulübünden haftalık 35 bin sterlin kazanan İngiliz milli futbolcu, bu sezon forma giydiğŸi 47 karşŸılaşŸmada 11 gol attı.

Basında yer alan haberlerde Manchester City'nin Sterling ile yakından ilgilendiğŸi ve sezon sonunda transferin gerçekleşŸebileceğŸi kaydedildi. Arsenal Menajeri Arsene Wenger ise Sterling ile ilgilendikleri yönündeki haberleri yalanlamışŸtı.

Kaynak: AA