Trabzonspor, 'Avrupa'Yolunda Galibiyet Hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, yarın konuk edeceğŸi BeşŸiktaşŸ'ı yenerek kayıpsız olarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Ligde geçen hafta GençlerbirliğŸi deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen bordo-mavililer, lider BeşŸiktaşŸ karşŸısında 3 puan alarak hem moral bulmak hem de Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda zorlu bir engeli aşŸmak istiyor.

Karadeniz ekibinde, sakatlığŸı nedeniyle sezonu kapayan Aytaç Kara'nın yanı sıra, tedavileri süren Musa Nizam ve Yatabare siyah-beyazlı takım karşŸısında forma giyemeyecek.

- Sahasındaki başŸarısını sürdürmek istiyor

Trabzonspor, BeşŸiktaşŸ'ı yenmesi halinde ligin ikinci yarısında sahasında oynadığŸı 7'nci karşŸılaşŸmadan da galibiyetle ayrılma başŸarısı göstermişŸ olacak.

Ligin ikinci yarısında Medicana Sivasspor'u 3-1, Suat Altın İnşŸaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1, İstanbul BaşŸakşŸehir ve Kardemir Karabükspor'u 3-2, Akhisar Belediyespor'u 2-0, Galatasaray'ı 2-1 mağŸlup ederek 6 karşŸılaşŸmasından da galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, sahasında başŸarılı sonuçları sürdürmeye çalışŸacak.

- Cardozo, ilk peşŸinde

"ǜç Büyükler" karşŸısında bu sezon son maçını onayacak olan Trabzonspor'da Paraguaylı golcü futbolcu, söz konusu takımlar karşŸısında sezonu golle kapatmaya çalışŸacak.

Ligde 15 gol, Avrupa'da 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 gol olmak üzere resmi maçlarda 18 gol kaydeden Cardozo, Galatasaray, BeşŸiktaşŸ ve Fenerbahçe karşŸısında bu sezon gol atma başŸarısı gösteremedi.

- Muhtemel 11

Trabzonspor'un BeşŸiktaşŸ maçına Hakan Arıkan, Salih Dursun, Bosingwa, UğŸur Demirok, Mustafa AkbaşŸ, Medjani, ǖzer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA