Gaziantepspor'dan Fair-Play Çağrısı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor Kulübü, yarın oynanacak Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde taraftarlarına fair-play çağrısında bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Gaziantepspor'un Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynadığı Torku Konyaspor maçında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiği ve bu eylemin aynı sezon içinde evsahibi olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı tribün kapatma ve 300 bin lira para cezasına çarptırıldığı hatırlatıldı.

Kulübün bir daha tribün kapatma ve para cezası almaması için, taraftarların desteklerini "fair-play ruhu" çerçevesinde göstermelerinin istendiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kırmızı-siyahlı takımımızın Süper Lig'in 30. haftasında Kamil Ocak Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile 03 Mayıs Pazar günü oynayacağı maçta, tribünde Gaziantepsporumuza destek verecek taraftarlarımızdan; kulübümüze zarar verecek çirkin ve kötü söz içerikli tezahüratlardan kaçınmalarını ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini önemle rica ederiz."

Kaynak: AA