Büyükşehirli Genç Atıcılar 4. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç atıcılar, dördüncü kez Türkiye şampiyonu oldu.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Saraçoğlu Spor Tesisleri Atış Poligonunda yapılan Türkiye Trap Atıcılık Şampiyonasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atıcılarla birlikte, 28 İlden 134 sporcu katıldı.

Genç Erkekler, Genç Bayanlar, Büyük Erkekler, Büyük Bayanlar ve Veteranlar kategorilerinde yapılan Türkiye Şampiyonasında sporcular kıyasıya mücadele etti.

Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü antrenörü Ali Emre Güray nezaretinde yedi sporcuyla katılan mavi beyazlılar, bir rekora imza atarak üst üste dördünce kez Genç erkekler kategorisinde takım halinde Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Genç erkeklerde üst üste dördüncü kez şampiyon olan mavi beyazlı atıcılar, müsabakaların ardından Türkiye şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.

Takımlar şampiyonasının yanı sıra ferdi müsabakalarda da dereceler kazanan mavi beyazlı atıcılardan büyük bayanlarda Serdağ Saadet Kandıra ikinci, genç erkeklerde Ahmet Balkancı ile genç bayanlarda yarışan Gizem Çavuş üçüncü oldu. Müsabakaların ardından antrenör Ali Emre Güray yaptığı açıklamada, ”Geçtiğimiz yıllarda aldığımız kararla, gençlere yönelik hamleler yaptık. Aldığımız bu kararın ne kadar doğru olduğu sporcularımız bizlere bir kez daha göstermiş oldu. Sporcularımıza bize bu mutluluğu yaşattığı için kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA