Büyükçekmece'de 19 Mayıs Coşkusu

Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin ikinci gününde Athena Grubu sahne aldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinliğe imza atan Büyükçekmece Belediye Belediyesi, şölenin ikinci gününde spor turnuvası ve Athena Konseriyle devam etti. İki gün boyunca eğlenceli müzik ve spor etkinliklerinin yer aldığı şölende Büyükçekmeceliler dolasıya eğlendi. İlk gün, farklı üniversitelerden öğrenciler grupları müzik gösterileri sunarken, akşam saatlerinde sahne alan ünlü sanatçı Nev ile Alpay Kulay-Viki Karnezi ikilisi etkinliğe katılan vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

19 MAYIS’A ÖZEL FUTBOL TURNUVASI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin ikinci gününde ise ilk olarak ‘19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası’ düzenlendi.

Beyken Üniversitesi, Arel Üniversitesi ve Fatih Üniversitesi’nin kurdukları takımların yarıştığı turnuvada, birincilik kupasını almaya hak kazanan takım Beyken Üniversitesi oldu. Dereceye giren takımın sporcuları kupa ve madalyalarını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün elinden aldı.

ŞÖHRETLER TAKIMI SAHAYA ÇIKTI

Turnuvanın ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de aralarında bulundu şöhretler takımı sahaya çıktı. Eski Trabzonsporlu futbolcular Musa Büyük ve Göngör Öztürk, Sarı Süleyman olarak tanınan eski Beşiktaşlı fotbolcu Süleyman Oktay, eski Galatasaraylı futbolcular Adnan Eser ve Muhammet Altıntaş gibi isimlerin de yer aldığı iki karma takım galip gelebilmek için top koşturdu. Berabere biten maçı Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün yer aldığı takım penaltı atışları sonrasında 5-4 kazandı.

ATHENA GRUBU SAHNE ALDI

İki gün boyunca devam eden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Athena grubu konseriyle sona erdi. Milyonların sevgilisi ünlü grup, sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. 21.00’de başlayan konseri izlemeye gelen Büyükçekmeceliler doyasıya eğlendi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de konseri izlemeye gelenler arasındaydı. Şarkı arasında sahneye çıkan Hasan Akgün, konsere katılanların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayaramı’nı kutladı.

Kaynak: İHA