ÇOMÜ'den Kısa Kısa

LJanakkale Onsekiz Mart ǜniversitesi (LJOMǜ) step aerobik takımı Türkiye ikincisi oldu.

Koç Fest ǜniversite Spor Oyunları kapsamında, Süleyman Demirel ǜniversitesi'nin ev sahipliğŸinde gerçekleşŸtirilen Jimnastik Türkiye şžampiyonası'na araşŸtırma görevlisi Gizem Engin antrenörlüğŸünde katılan LJOMǜ ekibi Türkiye ikinciliğŸini kazandı.

- Konferans

LJanakkale Onsekiz Mart ǜniversitesine (LJOMǜ) bağŸlı Biga Meslek Yüksekokulu'nda "Muhasebe MesleğŸinin KüreselleşŸmesi ve Yeni Muhasebecinin ǖzellikleri" konulu konferans düzenlendi.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ǖğŸretim ǜyesi Prof. Dr. Mikail Erol, okulda düzenlenen konferanstaki konuşŸmasında, öğŸrencilere muhasebe mesleğŸiyle ilgili bilgiler verip, küreselleşŸmenin muhasebeyi nasıl şŸekillendirdiğŸi ve günümüzde muhasebecilerin hangi özelliklere sahip olması gerektiğŸiyle ilgili görüşŸlerini aktardı.

Prof. Dr. Erol'un ardından söz alan öğŸretim görevlisi Ahmet Kurt ise mali müşŸavirlik mesleğŸinden bahsederek öğŸrencilere bilgi verdi.

- GüreşŸ şŸampiyonası

LJOMǜ Beden EğŸitimi ve Spor Yüksekokulu öğŸrencileri, Türkiye ǜniversiteler Arası GüreşŸ şžampiyonası'ndan dereceyle döndü.

Türkiye ǜniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye GüreşŸ Federasyonu işŸ birliğŸinde Trakya ǜniversitesi Kırkpınar Beden EğŸitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu'nda düzenlenen şŸampiyonada, LJOMǜ Serbest GüreşŸ takımından Halil Bakırcı 70 kilogramda Türkiye üçüncüsü, Ezgi Nur KuşŸçu ise 60 kilogramda Türkiye ikincisi oldu.

Kaynak: AA