Akhisar Belediyespor-Beşiktaş Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın kapanış maçında Akhisar Belediyespor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, geçen hafta Gaziantepspor ile oynadıkları karşılaşmanın ilk 11'ini değiştirmedi.

Slaven Bilic, geçen hafta 1-1 berabere biten Gaziantepspor maçının ilk 11'ini Akhisar Belediyespor karşısında da sahaya sürdü. Siyah-beyazlı takımda kaleci Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Kerim Frei, Cenk Tosun ile Opare karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki maça ev sahibi takım taraftarı fazla ilgi göstermedi. Beşiktaş seyircileri ise kendilerine ayrılan Gediz kale arkası tribününden takımlarına destek verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bir maç ceza alan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos müsabakayı stattaki localardan birinde takip etti.

Ege temsilcisinde son oynanan Gençlerbirliği maçından farklı olarak Custodio ve Vaz Te'nin yerine Kadir Keleş ile Scapolan ilk 11'de forma giydi.

Beşiktaş tribünleri müsabakadan önce "Her yer Soma, her yer karanlık" şeklinde tezahüratta bulundu.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini karşılaşma öncesi sulandı.

Kaynak: AA