Minikler Petank Turnuvasında Renkli Final

Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde petank ve futbol branşlarında düzenlenen müsabakalarda bu kez minikler ve küçük erkekler derece için yarıştı.

Nilüfer Belediyesi Ataevler petank sahasında da minikler petank müsabakaları yapıldı. 34 takımın katıldığı minikler petank turnuvasında 68 sporcu derece için mücadele etti. 32 maçın yapıldığı minikler petank müsabakaları sonucunda Minik Kızlar’da Alara İlkokulu birinci, Nesrin Fuat Bursa İlkokulu ikinci, Özel Tunçsiper Okulları üçüncü, Kayapa Şehit Jandarma Eyüp Gürsoy İlkokulu dördüncü oldu.

Minik Erkekler Petank Turnuvasında da Alara İlkokulu takımları birincilik ve dördüncülüğü aldı. Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Hakan Tan İlkokulu’nun ikinci olduğu Minik Erkekler müsabakalarında Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu da dördüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu Müdürü Necati Bilgin, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu Müdür Yardımcısı Gürkan Çetin Şensoy ile Turnuva Sorumlusu Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu öğretmenlerinden Selahattin Aydın verdi.

Spor Şenlikleri kapsamında Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde Küçük Erkekler kategorisinde futbol müsabakalarının finali yapıldı. Finalde Özel Çakır Okulları ile Emirkoop Ortaokulu karşılaştı.

Toplamda 26 takımın katıldığı, 25 müsabakanın oynandığı turnuvada, şampiyon penaltı atışları sonucunda belli oldu. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada seri penaltı atışlarına geçildi penaltı atışları sonucunda Özel Çakır Okulları şampiyon oldu. Küçük Erkekler’de ikinciliği Emirkoop Ortaokulu alırken, Işıktepe Rüveyde Dörtçelik Ortaokulu ile Nilüfer Belediyesi Rotary Ortaokulu da üçüncü oldu. Dereceye giren takımlar ödüllerini Karamehmet Ortaokulu Müdürü Tamer Serol ve diğer okulların beden eğitimi öğretmenleri vererek coşkularına ortak oldu.

Kaynak: İHA