Önder Özen'den Takımına Sitem

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, 3-2’lik Balıkesirspor mağlubiyeti ardından kendisinden önce çalışan arkadaşlarını şimdi çok daha iyi anladığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında kendi evinde Balıkesirspor’a 3-2 mağlup olan Kasımpaşa’da teknik direktör Önder Özen basın mensuplarına yaptığı açıklamada, futbol adına söylenecek pek bir şeyin olmadığını ifade etti.

Balıkesirspor’u aldığı galibiyetten dolayı tebrik eden Özen, "Benden önce çalışan arkadaşları şimdi çok daha iyi anlıyorum. Şükürler olsun ki lig bizim adımıza bir kaza yaşanmadan bitti ve matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledik. Şükredeceğimiz şey bu. Bazen insan kendini çaresiz hissedebilir. Daha önce hiç çaresiz hissetmedim. Antrenör ekibinde uzun zamandır devam eden arkadaşlarımız var burada. Bir ’çaresizlik’ sorunundan bahsediyorlar antrenör bakışıyla. Shota’nın futbolu bilmeme ihtimali var mı? Bu oyunu ülkemizde en iyi oynayanlardan biriydi. Çok da başarılı bir teknik adamdı. Birinci sınıf futbol adamıdır. Wouters’da aynı şekilde. Bazen içinde varsa ’hadi’, yoksa ’hadi’ monte edemezsin. Daha fazla bir şey söylemesem iyi olur" dedi.

Ligde kalmayı garantilemelerinin kalan maçlarda handikap oluşturabileceğini vurgulayan Özen, "Futbolu sevmeden oynayamazsınız. Bunu sevmek zorundasınız. İşinizi, kulübünüzü sevmeniz lazım. Yanınızdaki arkadaşı sevmeyebilirsiniz ama seviyormuş gibi 90 dakika oynamanız gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA