Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, ligde kalma adına önemli bir avantaj yakaladıklarını ve bunu kullanmak istediklerini söyledi.

Kıbrıslıoğlu, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor ile Manisaspor'un hafta sonu karşılaşacaklarını hatırlatarak, bu maçta taraftar desteğini artırmak için "o gün bu gündür" kampanyası başlattıklarını belirtti.

Manisapsor maçında Passolig uygulamasının ücretsiz olacağını, bu giderlerin yönetim kurulunca karşılanacağını ifade eden Kıbrıslıoğlu, şunları kaydetti:

"Önemli olan lige nasıl başladığımız değil, ligi nasıl bitireceğimizdir. Biz artık sezonu iyi tamamlamak istiyoruz. Ligde kalma adına önemli bir avantaj elde ettik, bunu kullanmak istiyoruz. Manisaspor maçının centilmence geçmesini diliyorum. Hak edenin kazandığı bir mücadele olsun."

Hasan Kıbrıslıoğlu, maraton ve kapalı tribünün 1 lira, konuk takımın yer alacağı kale arkası bilet fiyatının da 50 lira olarak belirlediklerini açıkladı.

Denizlispor, 32. hafta sonunda 30 puanla 15. sırada yer alırken, hafta sonunda karşılaşacağı rakibi Manisaspor da aynı puan ve averajla 16. durumda bulunuyor.

Kaynak: AA