'Cim Bom'Zirveyi Bırakmadı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda İçel İdmanyurdu'nu 1-0 yenen Galatasaray, liderlik koltuğunu kaptırmadı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile çekişmeli şampiyonluk yarışı içinde olan sarı-kırmızılı takım, İçel İdmanyurdu karşısında 16. dakikada Yasin Öztekin'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da skor avantajını korumayı başaran Galatasaray, şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet elde etti.

Sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla puanını 70'e çıkardı.

- Üst üste 4. galibiyet

İçel İdmanyurdu maçını 1-0 kazanan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de üst üste 4. galibiyetini elde etti.

Ligin 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 yenilen sarı-kırmızılı takım, daha sonra oynadığı maçlarda Gaziantepspor ve Torku Konyaspor'u 1-0, Akhisar Belediyespor'u da 2-0 mağlup etmişti.

Galatasaray, ayrıca galip geldiği son 4 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

- Maçın yıldızı Muslera cezalı duruma düştü

Karşılaşmadaki başarılı performansıyla Galatasaray'ın galibiyetin önemli rol oynayan kaleci Fernando Muslera, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Özellikle ilk yarıda İçel İdmanyurdu'nun geliştirdiği ataklarda kalesinde adeta devleşen Uruguaylı kaleci, Akdeniz ekibinin gol bulmasına izin vermedi.

Uzatmada gördüğü sarı kartla bu sezonki 4. kartını alan Muslera, 32. haftada Gençlerbirliği ile İstanbul'da oynanacak maçta forma giyemeyecek.

- Yasin Öztekin, ligdeki 3. golünü attı

İçel İdmanyurdu karşısında attığı golle sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren Yasin Öztekin, bu sezon Süper Lig'deki 3. golünü attı.

Yasin, daha önce Kardemir Karabükspor ve Medicana Sivasspor maçlarında birer kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturmuştu.

Kaynak: AA