Kızıl Açıklaması 'Hakemin Ayağına Değdi Ondan Sonra Gol Oldu'

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, 1-1 berabere kaldıkları Beşiktaş maçıyla ilgili, "Kendi taraftarları önünde galip gelememişler, kalkıp maçı biz mi vereceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, Osmanlı Stadı’nda ağırladığı Gaziantepspor’la 1-1 beraber kaldı. Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kızıl, "Biz bir şey yapmadık sadece oynadık. Futbolcularımızı tebrik ederim" dedi.

Beşiktaş’ın "Hiçbir şaibesi olmayan, kimsenin bir şey diyemeyeceği lokomotif takımlardan birisi" olduğunu belirten Kızıl, "Kendi sahasında ve taraftarı önünde şanssızlık yaşadılar. Kendi taraftarları önünde galip gelememişler kalkıp maçı biz mi vereceğiz. Futbolcularımı tebrik ederim. Zaten birinci gol hakemin ayağına değmeseydi, gol olmayacaktı. Hakemin ayağına değdi ondan sonra gol oldu. Şans bu, diyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"MELO AYIP ETMİŞ"

Geçen hafta Galatasaraylı oyuncu Felipe Melo’nun, "Umarım diğer takımlara karşı da böyle mücadele ederler" yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Kızıl, "Ayıp etmiş, biz hatırlıyor musunuz Trabzonspor maçı uzatıldı, son saniyede golü yedik. Galatasaray maçında 85, Fenerbahçe maçında 87’de yedik ve hep böyle güzel oynadık. Oynadığımız tüm maçlar böyle. Şansızlık, bazen böyle oluyor, futbolda bu geçerli" yanıtını verdi.

ERDEM ŞEN: "ANNEME SÖZÜM VARDI, GOLÜ ATAMADIM"

Gaziantepsporlu oyuncu Erdem Şen ise açıklamasında, "Maça iyi başladık, şahsen ilk yarı top bizde kaldı. Daha çok pozisyon için pas yapmaya çalıştık. Bence ilk yarı Beşiktaş’ı iyi karşıladık" dedi.

İkinci yarı ise Beşiktaş’ın baskısıyla biraz geri çekilerek savunma yaptıklarını anlatan Şen, kontra ataklarla golü aradıklarını belirtti.

Şen, şöyle şunları kaydetti:

"Son saniyede o kontrayı yakaladım ama o golü atamadım. 1 puan iyi ama golü atsaydım 3 puanla dönmek vardı. Üzgünüm. Anneler Günü’nde golü de atamadım. Anneme sözüm vardı, nasip. Mesafeyi tam olarak bilmiyorum bayağı koştum. Topu bekledim. Sağ ayağımla kapatmak istedim belki sol ayağımla kapatsam gol olabilirdi. Top sert geldi, sağ ayağımın topuğuna çarptı o yüzden direğe çarpıp dışarı çıktı."

"MELO’YA KAPAK OLSUN"

Ligden düşme ihtimaliniz de Avrupa kupalarına katılma iddianız da yok. Geçen hafta Melo, ’Umarım diğer takımlara karşı da böyle mücadele ederler’ diye bir açıklama yapmıştı. Ne diyorsun?" sorusuna ise "Buradan Melo’ya kapak olsun o zaman. Bence mücadele ettik" yanıtını verdi.

Kaynak: İHA