Fethiyespor'da Centone Karagümrük Maçı Hazırlığı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Centone Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Lacivert-beyazlı futbolcular, kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Toros yönetimindeki antrenmanda, pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
Toros, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta evlerinde Aydınspor 1923 maçından aldıkları 3 puanın takıma moral olduğunu söyledi.

Taraftarlar ve futbolcuların bir araya gelerek sahada neler yapabileceğini Aydınspor 1923 maçında gördüklerine değinen Toros, futbolcuların maçta çok iyi oynadığını ve galibiyetin futbolcuları motive ettiğini bildirdi.
Toros, son 3 maçta takım savunması ve oyun felsefesini güçlendirdiklerini belirterek, "Aydınspor maçı çok önemliydi ve kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncularımıza ve seyircilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Centone Karagümrük maçına 3 puan almak için çıkacaklarını kaydeden Toros, futbolcuların antrenmanlarda gösterdiği performansın kendilerini umutlandırdığını ifade etti.

Toros, maça çok iyi hazırlandıkları ve 3 puan alarak dönmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA