Bodrumspor, Şampiyonluğu Taraftarıyla Kutladı

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta şampiyon olan B.

B. Bodrumspor, Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda Muğlaspor ile oynadığı ve 4-1 kazandığı maç sonrası şampiyonluk kupasını aldı.

Maç sonunda düzenlenen kupa töreninde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon galibiyeti tüm Bodrum halkına hediye ettiler. Kutlamalara Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve federasyon yetkilileri de katılırken kupa töreni sonrası B.B. Bodrumsporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler üstü açık ve yeşil beyaz süslenmiş otobüs ile Bodrum sokaklarında Bodrumlularla birlikte şampiyonluğu kutladılar.

TURİSTLERDE ŞAMPİYONLUĞU BELGELEDİ
Bodrum İlçe Stadı’ndan konvoy ile yola çıkan şampiyon B.B. Bodrumspor kafilesini Bodrum sokaklarında dolaşan turistlerde ilgiyle izlerken tarihi anları da fotoğrafladılar. 1994-1995 sezonundan bu yana ilk defa 3’üncü lige çıkma başarısını sağlayan B.B. Bodrumspor kafilesi sırasıyla, Cevat Şakir Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi ve Cafer Paşa Caddesi üzerinden Gümbet Mahallesine geçti. Yol boyunca vatadaşların çıkarak alkışlarla destek verdiği B.B. Bodrumsporlu futbolcularda vatandaşlara aynı şekilde alkışlarla teşekkür etti.

Yol boyunca herkesin ilgiyle izlediği ve sık fotoğraf çektiği, yaklaşık 150 motosiklet ve çok sayıda araçtan oluşan konvoy, B.B. Bodrumspor’un Gümbet’te bulunan tesislerinde son buldu. Tesislere gelen taraftarların formalarını imzalayan futbolcular taraftarlarla da sık sık hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kupa ve futbolcular ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar futbolcuların peşinden ayrılmazken tesis önünde yaklaşık bir saat süren kupa coşkusu taraftarların tesislerden ayrılmasıyla son buldu.

Kaynak: İHA