Vakıfbank - Chemik Police Maçının Ardından

2015 CEV Denizbank Final Four'da Chemik Police'i 3-0 mağlup eden VakıfBank, şampiyonlar ligi 3'üncüsü oldu.

Maçın ardından iki takımın antrenörü ve oyuncular açıklamalarda bulundu.
VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, güzel bir maç olduğunu belirterek, "İki gün arka arkaya oynamak kolay değil. O yüzden ben oyuncularımı kutlarım. Final Four zorluydu ama ben iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

VakıfBank oyuncusu Gözde Sonsırma ise şampiyonluğun Türkiye'ye gelmesini istediklerini ifade ederek, "Eczacıbaşı'na şans dilerim. Şampiyonluğu Türkiye'nin alacağına inanıyorum. Herkese teşekkür ederim, özellikle Vakıfbank ailesine. Bizi hiç yalnız bırakmadılar" diye konuştu.

Chemik Police Antrenörü Giuseppe Cuccarini ise güzel bir oyun çıkardıklarını ifade ederek, "Güzel bir maç oldu. İyi oynadık. İki tarafın da kazanabileceği bir maçtı. Ben oyuncularımı kutlarım, iyi mücadele ettiler. Ayrıca organizasyonu düzenleyenlere de teşekkür ederim. Çok iyi bir organizasyon oldu. Oyuncular ve bizler için. İyi bir deneyim oldu" şeklinde konuştu.

Chemik Police oyuncusu Anna Werblinska ise Final Four'a ilk defa katıldıklarını hatırlatarak, "İlk defa katıldık. Tecrübesizliğimiz yüzünden kaybettik. Ama önemli bir deneyim kazandık. Çok güzel bir organizasyondu. Güzel maçlar oynadık" dedi.

Kaynak: İHA