Şırnak 1. Amatör Futbol Maçında 73 Cizrespor, 1960 Silopispor'u 1-0 Yendi

Türkiye Futbol Federasyonu Şırnak 1. Amatör Futbol Ligi'nde 73 Cizrespor, 1960 Silopispor'u 1-0 yendi.


Cizre Şehir Stadyumu'nda oynanan amatör lig maçı için stat içerisinde ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne yükselme mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği futbol maçı Cizrespor'un kullandığı santra vuruşu ile başladı.

Maçın henüz 3 dakikasında 73 Cizrespor'un 1960 Silopispor ceza sahası içinde geliştirdiği gol pozisyonunda Cizrespor'dan Hüseyin meşin yuvarlağı filelerle buluşturup takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılıklı atakların olduğu maçın ilk yarısı 73 Cizrespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise her iki takımın karşılıklı gol atakları oldu ancak her iki takım futbolcuları bu atakları değerlendiremedi. Yer yer tansiyonun yükseldiği amatör maçın hakemi gerginliği düşürmek için büyük bir mücadele gösterdi. Maçta başka gol olmayınca 73 Cizrespor müsabakadan üç puanla ayrılan takım oldu. Maç sonunda Cizrespor cephesinde sevinç hakim olurken Silopi cephesinde ise hakeme öfke ve tepki hakim oldu. Maç olaysız bir şekilde sona erdi.

Kaynak: İHA