'U12 İzmir Cup'Ta İlk 16 Takım Belli Oldu

Altınordu'nun 12 Yaş Altı futbol takımlarının katılımıyla düzenlediği "U12 İzmir Cup"ta ilk 16 takım belli oldu.

Altınordu'nun Selçuk-Efes Tesislerinde dün başlayan turnuvada Türk ekiplerinden Bornovaspor ile Eskişehirspor adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.
Son dünya şampiyonu Almanya'dan turnuvaya katılan 7 takımdan Augsburg, Hoffenheim, 1860 Münih, Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen ve Nürnberg de ilk 16 takım arasında yer aldı.
İlk 16'da yer alan ekipler şöyle:
A Grubu: AEK, Ajax, Bornova, Paris Saint Germain
B Grubu: Augsburg, 1860 Münih, Twente, Nordsjaelland
C Grubu: Athletic Bilbao, Borussia Mönchengladbach, Nürnberg, Aspire Academy
D Grubu: Eskişehirspor, Hoffenheim, Werder Bremen, Vitesse Arnheim
- İsmail Kartal'ın oğlu da turnuvada
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal da "U12 İzmir Cup"ta sarı-lacivertli ekipte savunmada forma giydi.
Oğlu Emre Kartal'a tribünden destek veren Sema Kartal, yaptığı açıklamada, 2003 doğumlu oğlunun babası gibi Fenerbahçe'nin unutulmaz isimleri arasında girmesini hayal ettiğini söyledi.

İzmir'de 2 gündür çok heyecanlı bir atmosfer yaşandığını kaydeden Kartal, "Başkan Seyit Mehmet Özkan'a, Avrupa'ya bile örnek olabilecek güzellikteki turnuva için teşekkür ediyorum. Oğlum Emre'nin gelecekte Fenerbahçe'nin unutulmaz isimleri arasında girmesini hayal ediyorum. Ama benim için iyi bir birey ve iyi bir vatandaş olması her şeyden daha önemli" dedi.

Kaynak: AA