Voleybolda Maçın Ardından

Bayanlar Voleybol 1. Lig final etabında bitime 1 maça kala şampiyon olan Fenerbahçe Grundig'de, başantrenör Marcello Abbondanza, takıma katkıda bulunan tüm sporculara teşekkür etti.

Abbondanza, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off final etabı ikinci devre maçlarında Galatasaray Daikin'i 3-1 yenerek, şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduğunu belirtti.

Zor bir sezonu şampiyonlukla taçlandırdıklarını ifade eden Abbondanza, "Takımın kazanması için katkıda bulunan tüm sporcularıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şu an tek hedefimiz, yarın karşılaşacağımız Eczacıbaşı VitrA'yı yenmek" diye konuştu.

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar ise hedefleri çerçevesinde mutlu sona ulaştıklarını kaydetti.

Süper Kupa'yı kazandıklarında takıma ayrı bir motivasyonun geldiğini belirten Dündar, şöyle devam etti:

"Bu motivasyonla ligin play-off final etapları olan İzmir ve Ankara ayağında da güvenle mücadele ettik ve ediyoruz. Burada 2'de 2 yaparak, etap tamamlanmadan şampiyonluğumuzu ilan ettik. Sırada bir maçımız kaldı. Eczacıbaşı VitrA'yı da kayıpsız bir şekilde geçip, kulübümüze bu kupayı getirmek istiyoruz. Biz herşeyin en iyisini hak ediyoruz."

Takımda yedinci, kaptanlıkta ise ilk yılı olduğunu hatırlatan Dündar, özlem duydukları kupa için emeği geçen Fenerbahçe camiasına, taraftarlarına teşekkür etti.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Grundig'i tebrik etti.

Kaynak: AA