Şoför Ufuk Kıran'dan Fenerbahçe'ye Ziyaret

LJaykur Rizespor maçı dönüşŸü Fenerbahçe Futbol Takımı'nın otobüsüne yönelik silahlı saldırıda yaralanan şŸoför Ufuk Kıran, sarı-lacivertlileri ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, kulübün davetlisi olarak Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen Kıran, sarı-lacivertlilerin antrenmanını izledi.

Futbol takımı kaptanı Emre BelözoğŸlu, Kıran'ı görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Talihsiz olayı beraber yaşŸadık ama bu olayın kahramanı sensin. Bu yüzden sana bir kez daha takım arkadaşŸlarım ve Fenerbahçe camiası adına teşŸekkür ediyorum" dedi. Görevini yerine getirdiğŸini belirten Ufuk Kıran ise "Allah daha beterini yaşŸatmadığŸı için şŸükürler olsun" diye konuşŸtu.

Kıran, daha sonra FBTV'ye yaptığŸı açıklamada, hızlı bir iyileşŸme süreci geçirdiğŸini vurgulayarak, "LJok şŸükür hayattayım. Gayet iyiyim, hızlı bir iyileşŸme süreci geçirdim. şžu anda kurşŸun yerlerinde biraz ödem var ama onlarda geçiyor" ifadelerini kullandı.

YaşŸanan olayı bir kez daha anlatan Ufuk Kıran, şŸunları kaydetti:

"Vurulma anını anlamadım. TaşŸ sandık. Bir ses duydum sadece ama vurulduktan sonra kan kaybını gördüm. Hemen kenara yanaşŸmayı ve araçtan inmeyi düşŸündüm. Refleks bozukluğŸu da olmadı. Aklım başŸımdaydı. Sürmene Devlet Hastanesi'ne gidene kadar her şŸeyi kendim yaptım."

Böyle şŸeylerin artık olmamasını isteyen Kıran, "Futbol terörü nedir? İnsanın canına kastederek ne elde edecekler. Ben bir babayım, 3 çocuğŸum var ve ekmeğŸimdeyim. O araçta katliam olsaydı, insanların eline ne geçecekti" değŸerlendirmesinde bulundu.

Ufuk Kıran, kendisini yalnız bırakmadıkları için Fenerbahçe camiasına da teşŸekkür etti.

Kaynak: AA