Koç Fest 2015 KBÜ'de Başladı

Koç Holding tarafından düzenlenen gençlik festivali Koç Fest 2015, Karabük ǜniversitesi'nde (KBǜ) çeşŸitli etkinliklerle başŸladı.

Holdingin 2006 yılından bu yana üniversite gençliğŸini spor, teknoloji, müzik, eğŸlence ve rekabetle buluşŸturduğŸu Koç Fest'in 2015 şŸampiyonlarını belirleyecek final turlarından birisi KBǜ'de, teknoloji konulu yarışŸmalarla başŸladı.

Milli bilardocu Semih Saygıner ise üniversitenin GökşŸen Mustafa Yücel Spor Salonu'nda, yaklaşŸık 45 dakika süren bir gösteri yaptı.

Gösterisinin ardından gazetecilere açıklama yapan Saygıner, bilardo sporuna her geçen gün ilginin arttığŸını söyledi.

Maçların artık televizyonlardan canlı yayınlanacağŸını ve eski popülaritesini yakalayacağŸını belirten Saygıner, " Yedi yıl ara verdikten sonra tekrar yarışŸmaya başŸladım. Herkesin bilardo oynamaktan çok keyif aldığŸı, moda haline geldiğŸi bir dönem yaşŸandı. BaşŸarılarla beraber tekrar o eski günleri göreceğŸiz" dedi.

KBǜ'nün Ay Yıldızlı Stadı'ndaki okçuluk yarışŸmaları da 27 üniversiteden, 150 sporcunun katılımıyla başŸladı.

Basketbol, futbol tenisi ve badminton branşŸlarında üniversiteli sporcuların rekabetine ev sahipliğŸi yapan Karabük ǜniversitesi'nde sporun yanı sıra çeşŸitli etkinlikler de düzenleniyor.

Athena konseri ile müzik keyfi yaşŸanacak etkinlikler, 2 Mayıs Cumartesi günü yapılacak final müsabakalarıyla sona erecek.

Kaynak: AA