Galatasaray Final Kapısını Araladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medicana Sivasspor'u 4-1 yenerek, rövanşŸ öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Medicana Sivasspor'un 9. dakikada John Utaka'nın golüyle 1-0 öne geçtiğŸi maçta Galatasaray, 32. dakikada Sabri SarıoğŸlu, 35. dakikada Felipe Melo, 64. dakikada Wesley Sneijder ve 77. dakikada da penaltıdan Selçuk İnan'ın golleriyle maçı 4-1 kazanmasını bildi.

Sabri SarıoğŸlu, bu sezon çıktığŸı 23. resmi maçında ilk golünü kaydetti.

İki takım arasındaki yarı final eşŸleşŸmesinin rövanşŸ müsabakası, 19 Mayıs Salı günü Sivas'ta oynanacak.

- Sabri ve Sneijder'den şŸık goller

Müsabakada Galatasaray adına Sabri SarıoğŸlu ve Sneijder'in attığŸı goller, tribünleri ayağŸa kaldırdı.

Maçın 32. dakikasında ceza sahası dışŸından yaptığŸı sert vuruşŸta topu filelerle buluşŸturan Sabri, takımının 1-1'lik eşŸitliğŸi yakalamasını sağŸlarken, attığŸı bu güzel golle taraftarların da övgüsünü aldı.

Maçın 64. dakikasında ise Sneijder, frikikten bulduğŸu golle Galatasaray taraftarlarına bir kez daha büyük bir sevinç yaşŸattı. Ceza sahası dışŸından sağŸ çaprazdan kullandığŸı vuruşŸta meşŸin yuvarlağŸı ağŸlarla buluşŸturan Sneijder, şŸık bir gole imza attı.

- Melo ve Sneijder'den "pitbull" sevinci

Medicana Sivasspor karşŸısında Galatasaray'ı 2-1 öne geçiren Melo ve 3-1 öne geçiren Sneijder, saha içinde "pitbull" taklidi yaparak sevindi.

Felipe Melo, kendisiyle özdeşŸleşŸen bu sevinci attığŸı golün ardından yaparken, Sneijder ise takım arkadaşŸının bu sevinme yöntemini tekrarlayarak kaydettiğŸi golü kutladı.

Kaynak: AA