Bölgesel Amatör Lig'e Yükselen İl Özel İdarespor'a Yemek

Bilecik 1. Amatör Küme'de şampiyon olan ve Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen İl Özel İdarespor takımına yemek verildi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Vezirhan Beldesi'nde bir tesiste verilen yemekte, takdiri ve teşekkürü özünde en çok hak eden hususun, çalışarak ve gayret edilerek elde edilen başarı olduğunu söyledi.

Takımın, sezon boyunca birlik, beraberlik ve gayret gerçekleştirerek başarıya ulaştığını belirten Nayir, şöyle konuştu:

"Temennimiz bu başarının hayatınız boyunca sürmesi, gelip geçici bir başarı olmaması. Sporda, birlik ve beraberliğin oluşturulması, başarıların tadına varılması, kardeşliği ve centilmenliği öğrenmeniz en büyük temennimiz. Yaşadığımız bir iki tatsız hadisede bunun aksini görsek de beklentimiz centilmenlik, birlik ve beraberlik havası içinde, başarıya da başarısızlığa da tahammül edebilecek bir nesil olmanız. Başarınız, yalnızca İl Özel İdarenin değil de Bilecik'in başarısı olsun. Dileğimiz başarıların devam etmesi ve başarıların devam ederek bunun ilin başarısına yansıması."

İl Genel Sekreteri Halis Nalbant da desteklerinin bütün amatör spor kulüplerine olduğu gibi İl Özel İdarespor'a da devam edeceğini anlattı.

İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ise takımın hak ederek maçları kazandığını ve şampiyon olduğunu ifade etti.

Kulüp Başkanı Fazıl Özmen, üç yıl önce çıktıkları BAL'dan tecrübesizlik sonucu düştüklerini ve o zamanlar TFF'nin BAL takımlarına maddi destek sağlamadığını ifade ederek, "TFF, bu sezon takımlara maddi destek sağlayacak. Gelen parayla BAL'da mücadele edebileceğiz. İl Özel İdaresi, Bilecik'in en ücra köşesine hizmet götürüyorsa biz de o amaçla yola çıktık. Bu takım geçen sezon U17 ve U19 şampiyonu. Takımımız önümüzdeki sezon Ziraat Türkiye Kupası elemelerine katılacak" diye konuştu.

Nayir ve Yıldırım, Özmen ile antrenör Hasan Kol'a, Osmanlı armasının bulunduğu tabak hediye etti.

Yemeğe, Belediye Başkan Vekili Nihat Can ile teknik kadro ve futbolcular katıldı.

Kaynak: AA