Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Taraftara Çağrı

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Osman Toprak, hafta sonu Osmanlıspor'la zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, taraftardan takımı desteklemelerini istedi.

Gaziantep temsilcisi Osmanlıspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Top saklama oyunu oynayan futbolcular, yarı sahada çift kale maç ve taktik çalışması da yaptı.
Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Ligin önemli takımlarından biri olan Osmanlıspor'un zirve takibini sürdürmek için galibiyeti arzuladığını belirten Toprak, "Biz de son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek ve play-off'a kalmak için bu maçı önemsiyoruz" dedi.

Osmanlıspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını dile getiren Toprak, şunları kaydetti:
"Bizim için önem taşıyan Osmanlıspor maçında taraftarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz. Taraftarla el ele verirsek güzel işler yapabileceğimize inanıyorum. O yüzden pazar günü mavi-beyazlı renklere gönül vermiş tüm hemşehrilerimizi stada davet ediyorum."

Kaynak: AA