Denizlispor Basın Sözcüsü Ekizler Açıklaması

PTT 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor'da, basın sözcüsü Mehmet Ekizler, ligde kalan 4 maçı kazanacaklarını belirterek, "Denizlispor küme düşŸmez, bunu herkes görecek" dedi.

Ekizler, yaptığŸı açıklamada, dün şžanlıurfaspor deplasmanında futbolcuların sahada iyi mücadele ettiğŸini fakat istemedikleri mağŸlubiyet aldıklarını hatırlattı.

Ligde kolay maçın kalmadığŸını vurgulayan Ekizler, kalan 4 maçı kazanarak, ligde kalacaklarına inandığŸını söyledi.

Ekizler, Orduspor ile yapacakları maçını kazanıp, ligde kalma umutlarını sürdüreceklerini belirterek, şŸunları kaydetti:

"şžanlıurfaspor maçında gol pozisyonlarına da girdik fakat golle sonuçlandıramadık. Güzel oyunumuzu Orduspor maçında da devam ettireceğŸimize inanıyorum. Biz, iki hafta sonra sahamızda karşŸılaşŸacağŸımız Manisaspor maçından alacağŸımız galibiyetle ligde kalacağŸımıza inanıyoruz. Bizim asıl hedefimiz, kalan 4 maçı da kazanmak. Futbolcu arkadaşŸlarımız bu mücadeleyi saha içerisinde gösterecektir. Denizlispor küme düşŸmez, bunu herkes görecek. Taraftarlarımızdan sahamızda oynayacağŸımız maçlarda daha çok destek vermelerini bekliyoruz."

Kaynak: AA