Efsane Kaptana Anlamlı Hediye

Tekirdağ 2. Amatör Lig ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor Takım Kaptanı Gürol Şenol, geçtiğimiz hafta sonu Saray deplasmanında Büyükyoncalı karşısında elde ettikleri 2-1’lik galibiyeti, vefat eden eski takım kaptanlarından merhum Halim Azcan’a hediye ettiklerini söyledi.

Çerkezköy Doğanspor Takım Kaptanı Gürol Şenol, yaptığı açıklamada, "Geçen hafta sonu Saray deplasmanında Büyükyoncalıspor karşısına mutlak galibiyet için çıktık. Buradan alacağımız galibiyeti de takım oyuncuları, teknik heyet ve yöneticilerimizle 10 gün önce vefat eden efsane takım kaptanımız ve sevgili büyüğümüz Halim Azcan’a hediye etmeyi kararlaştırmıştık. Galip geldik ve galibiyeti de efsane kaptanımız Halim Azcan’a hediye ettik. Galibiyetten bir gün sonra futbolcular ve bazı yönetim kurulu üyelerimizle mezarını ziyaret ederek dualar okuduk. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

Çerkezköy Doğanspor Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Yaman da, "Maç öncesi futbolcularımız elde edeceğimiz galibiyeti efsane kaptanımız Halim Azcan’a hediye etmek istediklerini söylediler. Biz de yönetim olarak böyle düşünmüştük. Ancak elde edeceğimiz galibiyet sonrasında bunu futbolcularımızla paylaşacaktık. Ama onlar bizden önce davrandı ve aynı düşünceyi paylaştığımız için bizler de çok mutlu olduk. Futbolcularımızın kararı da bizleri çok duygulandırdı. Efsane kaptanımız Halim Azcan’ın futbol oynadığı yıllardaki gibi takım ruhunu oluşturduk ve aynı ruh ve heyecanla müsabakalara çıkıyoruz. Önce centilmenlik diyoruz. Diğer takımlar gibi hırs yapmıyoruz. Neticede futbolda biri yenecek biri yenilecek ya da berabere kalacak. Önemli olan futbolun sportif amaçlı kardeşlik çerçevesi içerisinde oynanmasıdır" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA