Sultanlar Şampiyonluk Kupasını Başkan Ergün’e Verdi

Niğde’de düzenlenen final grubu maçlarında tarih yazarak 2. Lig’e yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek şampiyonluk kupasını Başkan Ergün'e verdiler.


Ziyarette Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Kıcıroğlu, Mustafa Baylan, Muharrem Uzunlar, Murat Çay, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Antrenörü Süleyman Bozkan, teknik heyet ve oyuncular yer aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisini ziyaret eden oyuncuları tek tek karşılarken, takım kaptanı Ayşin Moran, Başkan Ergün’e şampiyonluk kupasını ve takım formasını hediye etti. Alınan başarı ve kazanılan kupanın kendileri için büyük önemi olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, “Sezon başından bu yana vermiş olduğunuz emeklerden dolayı hepinizi kutluyorum. Bu süreçte emeğiniz, yüreğiniz ve birlikteliğiniz sayesinde bu başarıyı elde ettiniz. Çok anlamlı bir kupayı bizlere hediye ettiniz. Bu başarının bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

YILLARDIR KUPA KAZANMAYI ÖZLEMİŞTİK
Gelen başarıda yönetim kurulunun en başında bulunan isimden, masörüne kadar herkesin emeği olduğuna dikkat çeken Başkan Ergün, “Biz destek verdik, siz yüreğinizi ortaya koydunuz. İşin aslı yıllardır kupa kazanmayı özlemiştik. En son kupayı 2004-2005 sezonunda Manisaspor Süper Lig’e yükseldiğinde kazanmıştık. Epey bir ara vermişiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Pazar günü futbol takımımızda şampiyon olarak sezonu iki kupayla kapatacağız” şeklinde konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmaların ardından oyuncuları tebrik ederek teknik heyet ve oyunculara birer Cumhuriyet Altını hediye etti. Başarı olduğu sürece desteklerin artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Ergün, “Sporun ve sporcunun her daim yanındayız. Yeter ki bu birlikteliğiniz ve başarılarınız devam etsin. Biz her zaman yanınızdayız” dedi.

Kaynak: İHA