Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Alıcık Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un onursal başkanı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, takımın play-off'a kalamaması halinde desteğini çekeceğini söyledi.

Esat Ergüler Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapan Alıcık, yaptığı konuşmada Nazilli Belediyespor'a ailesinden daha fazla zaman harcadığını söyledi.

İlçe halkının, esnafın ve diğer kurumların takıma gönülden sahip çıkmadığını savunan Alıcık, kulübün 2 kişinin omuzlarında olduğunu dile getirdi.
Alıcık, şunları söyledi:
"Play-off olmazsa onursal başkanlık desteğimi bırakacağım. Tabii ki Nazilli Belediyespor'a olan bağlılığım her zaman kalbimde kalacak. Takıma sahip çıkıyoruz ama takdir bile alamıyoruz. Nazilli Belediyespor bir şehir takımıdır. Biz bütün halkımızın bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz ama ne yazık ki bir sıkıntı olduğunda bu hemen bizim üzerimize kalıyor. Birkaç kişinin üzerinden kulüp yönetilemez. Artık yorulduğumu hissediyorum."
Taraftar grupları arasında birlik olmadığını, basının takıma saygı ve sevgisinin üst düzeyde olmadığını, futbolcular arasında da aile bağı kurulamadığını iddia eden Alıcık, takıma sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.


Kaynak: AA