Agü Spor Galibiyete Kilitlendi

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Orduspor'u yenerek play-off serisine iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'inde normal sezonu ikinci sırada bitirdiklerini belirterek, play-off serisinde ligi 7. sırada tamamlayan Orduspor ile eşleştiklerini hatırlattı.
Son dönemdeki iyi performanslarını Orduspor karşısında da sürdürmeyi arzu ettiklerini vurgulayan Yağmur, "Orduspor'u yenerek play-off serisine iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Amacımız seriyi 2-0'a getirerek üst tura yükselmek, öncelikli hedefimiz bu. Biz final oynamayı hedefleyen bir takımız. Final için ilk başta Orduspor, ardından da yarı finaldeki takımı elememiz gerekiyor" diye konuştu.

Takımda morallerin yerinde olduğunu belirten Yağmur, "Ligin bitmesinin ardından oyunculara izin vermiştik, basketbolcularımız az da olsa dinlenme fırsatı buldu. İznin ardından Orduspor maçına iyi bir şekilde hazırlandı. Sakat oyuncumuz yok. Umarım maçtan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.
Yağmur, yarın saat 15.00'te Kadir Has Spor Salonu'nda başlayacak maç için taraftardan destek istedi.

Kaynak: AA