Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ligin ikinci yarısına kendi sahasında aldığı 2-0’lık Sancaktepe Belediyespor yenilgisiyle başlayan Yeni Diyarbakırspor, son 12 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakaladı.


Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ikinci yarıda Sivas Dört Eylül Belediyespor, 29 puanla en fazla puan alan takım olurken, Yeni Diyarbakırspor 28 puanla ikinci sırada yer aldı. Lider Eyüpspor ise 24 puan toplayabildi.

Yeni Diyarbakırspor, ikinci yarının en az yenilen takımı olurken, Eyüpsor 3 ve Sivas Dört Eylül Belediyespor da 2 yenilgi aldı.

Yeni Diyarbakırspor, grupta ikinci yarıda deplasmanda yenilgi almayan tek takım oldu. 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan topladı. Yeni Diyarbakırspor, 54 takımdan oluşan 3. Lig’deki tüm gruplar içinde ise 32 puan toplayan Tuzlaspor’dan sonra 31 puanla en başarılı ikinci deplasman takımı oldu.

"HEDEFİMİZ 2. LİG’E ÇIKMAK"
Play-off’a kalmayı büyük ölçüde garantilediklerini hatırlatan teknik direktör Mustafa Ceviz, bundan sonraki hedefin Spor Toto 2. Lig’e doğrudan çıkmak olacağını söyledi.

Ceviz, “Takımda taşlar yerine oturdu. İyi bir hava yakalamış durumdayız. İyi oynuyoruz, galibiyetler alıyoruz. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağız. Başarıda büyük pay futbolcularımızındır. Bizi 2. Lig’e taşıyacaklarına olan inancımız sonsuzdur. Kalan 4 maçın hepsini kazanmak önceliğimiz olacak. Az da olsa 2. Lig’e direkt çıkma şansımızı sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

Kaynak: İHA