Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Albimo Alanyaspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Kaybedilmiş ve kazanılmış bir şey yok. Geriye kalan 7 maçta en iyi sonucu alma anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, lider ve iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, iki takımın da çok iyi mücadele ederek, sahada her şeylerini ortaya koyduğunu söyledi.

Kalpar maçlarda zor gol attıklarını ve kolay gol yediklerini ifade ederek, bunun kendileri için dezavantaj olduğunu belirtti.

Bu maçta yapılan mücadele nedeniyle oyuncularını tebrik eden Kalpar, "Yolumuza devam ediyoruz. Kaybedilmiş ve kazanılmış bir şey yok. Geriye kalan 7 maçta en iyi sonucu alma anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

-Kayserispor cephesi
Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme ise hedefi olan bir takımla mücadele ettiklerini söyledi.

Maçın zor geçeceğini tahmin ettiklerini de dile getiren Seçme, "Puanlar paylaşıldı. Güzel bir mücadele oldu. İki takım da puan almak için sahada centilmence mücadele etti. Biz de bir puanı aldık, evimize dönüyoruz" dedi.

Kaynak: AA