Arsinspor'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Dardanelspor'u 1-0 yenen Arsinspor'da, uzun bir aradan sonra elde edilen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, iç saha maçından galibiyetle ayrıldıkları, özellikle uzun bir aradan sonra yeniden galibiyetle tanıştıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Zor bir galibiyet elde ettiklerini dile getiren Şahin, "Zira haftalardır kazanamıyorduk ve özlem duyduğumuz galibiyeti elde etmek istiyorduk. Zor maç olacağı, rakibimizin ligdeki durumundan belliydi. Dardanelspor ile oynadığımız ilk maçtan beraberlikle ayrılmıştık. Üst sıraları zorlayan bir ekiple oynadık. Onların da puan savaşı içinde olacaklarını biliyorduk. Bu fırsatı kendilerine tanımadan oynamalıydık. Öyle de yaptık" dedi.

Şahin, Dardanelspor galibiyetinin takımı moral açısından rahatlattığını ifade ederek, "4 haftadır kazanamıyorduk ve 5. hafta bu şansızlığımızı kırmamız gerekiyordu, başardık da. Karşılaşma dengeli başlayıp üstünlüğümüzle sona erdi. Ev sahibi ve galibiyete aç ekip olarak 3 puanı zorlayan taraf olduk. Taraftarımızın önünde kazanmak güzel bir duygu. Bu galibiyetle hem üst sıralarımızda yer alan Dardanelspor ile aramızdaki puan farkını eritmiş hem de moral bulmuş olduk. Galibiyetten ötürü teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Bu moralin gelecek haftalara da yansıyacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA