Potada Maçın Ardından

Türkiye Basketbol Liginde Rönesans TED Ankara Kolejlileri 82-60 yenen Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Jurij Zdovc, play-off şanslarını sonuna kadar sürdürmek istediklerini söyledi.

Zdovc, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin hücum anlamında güçlü bir rakip olduklarını belirterek buna rağmen iyi direnç gösteren takımını kutladı.
Her maçın rakipleri açısından yaşam mücadelesi anlamına geldiğini ifade eden Zdovc, galibiyeti iyi savunmanın getirdiğine işaret etti.
Yakaladıkları güzel oyunu ligin sonuna kadar sürdürmek istediklerini dile getiren Zdovc, "Play-off için hala şansımız var. Bunu sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Rönesans TED Ankara Kolejlileri Başantrenörü Burak Gören ise Gaziantep temsilcinin önemli ve güçlü bir ekip olduğunu vurguladı.
Rakiplerinin son haftalarda güzel bir çıkış yakaladığını hatırlatan Gören, "Son haftalarda çok iyi oynuyorlar. Bugünde bunu sahaya yansıttılar. Çok iyi oynadıkları ve hak ettikleri bir maçı kazandılar" diye konuştu.

Gören, zorlu bir sürecin içerisinde olduklarını belirterek şunları kaydetti:
"Gaziantep'e galibiyet için gelmiştik. Fakat 2. periyotta kontrol kaybı yaşadık ve bu toparlayamadık. Ligin son 4 haftasında ihtiyacımız olan galibiyetleri alıp ligde kalacağız. Buna inanıyoruz."

Kaynak: AA