Kahramanmaraş Belediyespor'daki 'Grip Kontrolü'

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden KahramanmaraşŸ BüyükşŸehir Belediyespor takımındaki bir futbolcunun yüksek ateşŸ şŸikayetiyle hastaneye başŸvurmasının ardından başŸlayan tedirginlik devam ediyor. Takım kendi sahasında oynayacağŸını Silirvispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

BüyükşŸehir Belediyesi spor tesislerinde Teknik Sorumlu Tayfun şžirin yönetiminde antrenmana çıkan futbolcularda, her hangi bir sağŸlık sorunu gözlenmezken, takım ligin 30. haftasında oynayacağŸı Silivrispor maçı hazırlıkları için çalışŸmalarına devam etti.
Düz koşŸuyla başŸlayan antrenman, top çalma ve teknik ağŸırlıklı çalışŸmanın ardından sona erdi.
Futbolcuların ortak dileğŸi takım arkadaşŸları UğŸur DemiroğŸlu'nun bir an önce sağŸlığŸına kavuşŸup aralarına dönmesi yönünde oldu.
Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) görüşŸmelerini sürdüren BüyükşŸehir Belediyespor yetkilileri, maçın ertelenip ertelenmeyeceğŸi yönündeki bekleyişŸi sürüyor.
Yüksek ateşŸ şŸikayetiyle önceki gün Necip Fazıl şžehir Hastanesine kaldırılan futbolculardan UğŸur DemiroğŸlu'nun ise intaniye servisindeki tedavisinin sürdüğŸü öğŸrenildi.
 

Kaynak: AA