Otomobil Sporları

Denizli DoğŸa, Offroad ve Otomobil Sporları Kulübü (DENDOFF) 1. Mahalli Off Road YarışŸı ve Ankara DoğŸa Sporları ve Off-Road Kulübü (ANDOFF) 2015 Ankara Kupası 2. yarışŸı Bozkurt ilçesinde yapılacak.

DENDOFF BaşŸkanı Hüseyin Uyar, yaptığŸı açıklamada, Bozkurt Belediyesi'nin desteğŸiyle gerçekleşŸecek yarışŸların 18-19 Nisan'da Saklı Cennet Piknik alanına yapılan parkurda yapılacağŸını söyledi.

Denizli'nin ulusal yarışŸa hazır olduğŸunu, doğŸa harikası bir kamp alanı ve parkur oluşŸturduklarını belirten Uyar, "Bozkurt parkuru doğŸal olarak koşŸulacak, tencere şŸeklinde olan alanda konuklarımız yarışŸı izleme heyecanı duyarken, çam ağŸaçları altında piknik yapma imkanı bulacak" dedi.

Türkiye'nin çeşŸitli kulüplerinden yaklaşŸık 30 aracın katılacağŸı yarışŸın 1,7 kilometresi hız ve 1,5 kilometresi engel etaplarından oluşŸacağŸı 20 kapılı 3,2 kilometre uzunluğŸunda bir etap olduğŸu, yarışŸların 4 tur üzerinden düzenleneceğŸi bildirildi.

 

Kaynak: AA