Dardanelspor’lu Yöneticilerden Emniyete Ziyaret

Çanakkale’yi Spor Toto 3.Lig 2.grupta temsil eden Çanakkale Dardanelspor’da alt yapı futbolcularının ve antrenörlerinin Çevik Şube Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bu kez de kulüp yöneticileri Polis teşkilatının 170.kuruluş yıldönümü dolayısı ile Çanakkale Emniyet Müdürü Yılmaz Özden’i makamında ziyaret etti.


Çanakkale Dardanelspor Futbol Danışmanı Milorad Mitroviç, Sportif Menajeri Serkan Reçber ve Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Sezer’in gerçekleştirdiği ziyaret oldukça samimi ve sıcak nitelikte geçti. Çanakkale Dardanelspor’lu yöneticiler halkın can ve mal güvenliğini koruyan Emniyet Teşkilatının özellikle spor sahalarında da her türlü zor ve olumsuz koşula rağmen canla başla görev yapmasının çok önemli olduğunu belirterek İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden nezdinde tüm polis teşkilatı ve Emniyet mensuplarının 170.kuruluş yıldönümünü kutladı.

Çanakkale Dardanelspor’lu yöneticilerin kendilerini ziyaret etme nezaketlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, kendisinin de futbolu çok sevdiğini, Beşiktaş taraftarı olduğunu ancak önce Çanakkale Dardanelspor’u tuttuğunu belirtti.

Kendisi de Samsun’lu olduğu için uzun yıllar Samsunspor’da görev yapan Milorad Mitroviç’in Teknik Direktörlüğü dönemini iyi hatırladığını belirten Yılmaz Özden, başarı dileklerini iletirken, kırmızı beyazlı yöneticiler İl Emniyet Müdürü’ne adının yazılı olduğu Dardanelspor forması ve flaması hediye etti.

Kaynak: İHA