Bursa'da Güllük Bursasporlular Derneği Açıldı

Güllük Bursasporlular Derneği yapılan organizasyonla hizmete açıldı.

Güllük Mahallesi'ndeki dernek açılışına, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, altyapı ve futbol okullarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan, altyapı koordinatörü ve 21 yaş altı takımı çalıştırıcısı Mesut Ünal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık ve Bursasporlu taraftarlar katıldı.

Açılışta konuşan kulüp başkanı Bölükbaşı, taraftar derneklerin Bursaspor için önemli olduğuna dikkati çekerek, "Burada olmaktan onur duydum. Nazik davetinizden ötürü çok teşekkür ederim. Bursaspor camiası çok büyük bir camia, bu şekilde mahalle nezdinde taraftar dernekleri açarak böyle bir ortamı camiamıza kazandırdığı için Güllük Bursasporlular Derneği Başkanı Ersel Kutu'ya ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bursasporumuz gelecekte sizlerin sayesinde çok daha büyük başarılara imza atacak" ifadelerini kullandı.
Dernek başkanı Ersel Kutu ise "Güllük Mahallesi'ne böyle bir dernek kazandırmaktaki amacımız burada yaşayan Bursasporlu arkadaşlarımıza yardımcı olmak. Başkanımız Recep Bölükbaşı ve yönetim kuruluna tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA