Bal Ligi

Hafta sonu sahasında Adıyamanspor ile karşılaşacak olan Malatya Yeşilyurtspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

Yeşiltepe’de yaptığı tek idmanla çalışmalarını sürdüren Malatya temsilcisinde Mert Ali Turgut dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor’da ligin son haftasında oynanacak Adıyamanspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Sabah erken saatlerde Yeşiltepe’de çalışan turuncu-yeşilli takımda yapılan antrenmana okulu olan oyuncular katılamadı.

Takımda birçok oyuncunun üniversitede okuması nedeniyle, 14 kişilik bir grup ile çalışan Teknik Direktör MustafaTaşar, oyuncularına dar alanda pas oyunu oynattı. Ayak bileği dönen Mert Ali Turgut dışında sakat ve cezalısı bulunmayan Yeşilyurtspor’da Adıyaman maçına mutlak üç puan gözüyle bakılıyor.

Oyuncularına rehavet ve diğer takımların alacağı sonuçlar hakkında uyarılarda bulunan Taşar, “Gruptaki hangi takımın son hafta ne yapacağı bizi ilgilendirmiyor. Adıyamanspor maçına kazanmak için çıkıp, yine işimizi keyif alarak yapacağız. Herkesten bu konuda lig bitene kadar özveri istiyorum” dedi.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın ardından tesislerine dönen Yeşilyurtspor, Adıyaman maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak: İHA