Voleybol Açıklaması

Türkiye'yi CEV DenizBank Erkekler şžampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, Zenit Kazan ile 6'lı play-off ikinci maçını, 11 Mart LJarşŸamba günü Ankara'da oynayacak.

Rusya temsilcisi Zenit Kazan ile eşŸleşŸen başŸkent ekibi, 3-0 kaybettiğŸi ilk maçın rövanşŸını BaşŸkent Voleybol Spor Salonu'nda saat 19.00'da almayı hedefliyor. KarşŸılaşŸmayı Macar Laszlo Adler ile Finlandiya'dan Pasi Hakkarainen hakem ikilisi yönetecek.
Müsabakanın 3-0 veya 3-1 Halkbank'ın galibiyetiyle sonuçlanması halinde, dörtlü finale kalan tarafı, Berlin'de oynanacak altın set belirleyecek.
KarşŸılaşŸmayı değŸerlendiren genç sporcu Burutay SubaşŸı, müsabakanın bir milli maç havasında olacağŸını belirterek, "Ankara seyircisine çok ihtiyacımız var. Kazan'da Rus taraftarlar üzerimizde büyük bir baskı oluşŸturdu. Aynı baskıyı veya daha fazlasını Ankara'dan bekliyoruz" dedi.

Takımın deneyimli isimlerinden Resul Tekeli ise sporda her türlü skorun alınabileceğŸini dile getirerek, "Tek ihtiyacımız taraftar desteğŸi. Onların, Belgorod maçında olduğŸu gibi Zenit maçında da bize büyük destek vereceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: AA