Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'nin takım kaptanı Emre Belözoğlu, "Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu dosta düşmana gösterdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Emre, maçtan sonra Lig TV'ye yaptığı açıklamada, çok zor 3-4 haftadan sonra önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Sahamızda üst üste 5 puan kaybettik. Bu, maçı kazanmamız için bizi tetikledi. Galatasaray'a karşı yenilmezliğimiz 16 sene oldu. Fenerbahçe'nin bayramı devam etti. Taraftarımıza da en ufacık kötü tezahüratta bulunmadıkları için teşekkür ederim. Galatasaray özellikle ilk yarı iyi oynadı. Onları da tebrik ediyorum. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu dosta düşmana gösterdiğimiz için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

- "Şampiyonluk yolunda elimize ciddi bir şans geçirdik"

Tecrübeli futbolcu, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin bazı maçları kötü oynamalarına rağmen kazandıklarını savundu.
Son haftalarda takımın çok fazla gol kaçırdığını dile getiren milli futbolcu, şunları kaydetti:
"Bazen futbolda gol atamamak var. Genel olarak iyi oynadığımız maçları kaybettik. Rakiplerimiz kötü oynayıp kazanmaya devam ediyor. Futbol bu. Biz iyi oynayıp skora çeviremedik. Şampiyonluk yolunda elimize ciddi bir şans geçirdik, özellikle moral motivasyon olarak. Önde oynayan oyuncularımız çok değerli. Geçen yılki şampiyonlukta büyük pay sahibiydiler. Şampiyonluğumuzda bu arkadaşlarımız katkı sağlayacaktır."

Kaynak: AA