Eski 'Kara Kartallar' Yenilere Karşı

Futbolcu kadrosu ve teknik heyette, Sergen Yalçın, İbrahim Toraman, Orhan Kaynak, İbrahim Akın gibi bir dönem BeşŸiktaşŸ'ın başŸarısı için mücadele eden 11 ismi barındıran Medicana Sivasspor'un siyah-beyazlı ekiple yarın yapacağŸı maç, aynı zamanda eski "Kara Kartallar"la yenilerin mücadelesine sahne olacak.

Ligin 14. haftasında İstanbul BaşŸakşŸehir'in 2-0 üstünlüğŸüyle sona eren maçın ardından Brezilyalı teknik adam Roberto Carlos'un yerine göreve Sergen Yalçın'ı getiren Sivasspor'da, futbolcu kadrosu ve teknik ekipte, "siyah-beyaz" değŸişŸim yaşŸandı.
YiğŸidolar'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığŸı Aydın Karabulut, Michael Eneramo ve İbrahim Akın, bir dönem BeşŸiktaşŸ formasını giyen isimler olarak dikkati çekti.
Kırmızı-beyazlı ekibin sezon başŸında kadrosuna dahil ettiğŸi, Sergen Yalçın ile bir dönem BeşŸiktaşŸ'ın başŸarısı için ter döken ve aktif futbol yaşŸantısını sürdüren İbrahim Toraman da siyah-beyazlı formayı giyen isimler arasında yer alıyor.
BeşŸiktaşŸ'ta uzun yıllar takım kaptanlığŸı yapan ve sezon başŸında Sivasspor'a 1 yıllığŸına kiralanan 33 yaşŸındaki Toraman'ın yanı sıra forvet Batuhan Karadeniz ve kaleci Korcan LJelikay da önceki sezonlarda siyah-beyazlı ekibin başŸarısı için mücadele eden isimler arasında bulunuyor.
Sivasspor'da futbolcuların yanı sıra teknik heyette de futbolculuk kariyerlerinde BeşŸiktaşŸ'ta forma giyen isimlerin çokluğŸu dikkati çekiyor.
Profesyonel kariyerine başŸladığŸı siyah-beyazlı ekipte uzun yıllar forma giyen ve önemli başŸarılara imza atan Yalçın'ın Sivasspor'daki teknik ekibinde bir dönem BeşŸiktaşŸ forması giymişŸ 4 isim bulunuyor.
Yalçın'ın yanı sıra sportif direktör Orhan Kaynak, yardımcı antrenörler Tamer Tuna ve Murat şžahin ile kondisyoner Sarp YiğŸit de futbolculuk kariyerlerinde siyah-beyazlı formayı giyen isimler arasında.
Teknik ekip ve futbolcu kadrosunda 11 eski BeşŸiktaşŸlı bulunduran Sivasspor'un siyah-beyazlı ekiple yarın Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 14.00'de yapacağŸı maç aynı zamanda eski "Kara Kartallar"la yenilerin mücadelesine de sahne olacak.

- Toraman ve Eneramo yok
Sivasspor'daki 11 eski "Kara Kartal"dan 2'si sakatlıkları nedeniyle yarınki mücadelede görev alamayacak. Laparoskopik kasık fıtığŸı operasyonu yapılan ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağŸı açıklanan İbrahim Toraman ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile yapılan maçın 81. dakikasında sakatlanan ve sol arka adalesinde yırtık tespit edilen Nijeryalı forvet Michael Eneramo, eski takımlarına karşŸı forma giyemeyecek.
YiğŸidolar'daki eski "Kara Kartallar"dan kaleci Korcan LJelikay, İbrahim Akın, Batuhan Karadeniz ile bir süre önce kadro dışŸı bırakılan ancak teknik direktör Sergen Yalçın tarafından affedilen Aydın Karabulut da görev verilmesi durumunda bir dönem formasını giydikleri BeşŸiktaşŸ'a karşŸı oynayabilecek.
 

Kaynak: AA