'İzmir Cup'A Doğru

Altınordu ve İzmir BüyükşŸehir Belediyesi işŸbirliğŸiyle 3-5 Nisan'da 12 YaşŸ Altı futbol takımlarının katılımıyla düzenlenecek "U12 İzmir Cup"ın başŸlama vuruşŸunu FIFA İcra Kurulu üyesi ve UEFA şŸeref üyesi şženes Erzik'in yapacağŸı bildirildi.

Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, UEFA 1. AsbaşŸkanlığŸı görevinden yaşŸ haddi nedeniyle geçen hafta ayrılan FIFA İcra Kurulu ǜyesi Erzik'in, Altınordu Kulübü BaşŸkanı Seyit Mehmet ǖzkan'ın özel davetlisi olarak "U12 İzmir Cup"ın başŸlama vuruşŸunu yapacağŸı belirtildi.
Altınordu Kulübü BaşŸkanı ǖzkan, Erzik'in davetlerini kabul ettiğŸini belirterek, "Türk ve dünya futbolunda ilkleri temsil eden Erzik'in, Altınordu gibi ilkleri yapan bir kulübün organizasyonda yer alması gerçekten çok anlamlıdır. Kendisine, davetimize katıldığŸı için teşŸekkür ederiz" dedi.

1989-1997 yıllarında TFF BaşŸkanı olarak görev yapan ve bu süre içinde Türk futboluna özellikle gençler kategorisinde altın çağŸını yaşŸatan Erzik, "Olimpiyat MeşŸalesi ǖdülü" ve "Avrupa Fair Play ǖdülü" gibi bir çok önemli ödüle layık bulundu.
Altınordu Selçuk-Efes Tesisleri'nde 3-5 Nisan'da düzenlenecek ve 21 ülkeden 48 takımın mücadele edeceğŸi turnuvada Juventus, Roma, Porto, Ajax, Werder Bremen, Athletic Bilbao, Paris Saint Germain ile Dinamo Kiev gibi takımlar yer alacak.
 

Kaynak: AA