Aklın Buluşması Başak Koleji'nde Sonuçlandı

Özel Başak Koleji’nin düzenlediği aklın buluşması “Akıl Oyunları Festivali 2015” il genelinden yoğun bir katılımla tamamlandı.


Özel Başak Koleji’nin düzenlediği aklın buluşması “Akıl Oyunları Festivali 2015” Aydın’ın Efeler ve tüm ilçelerden gelen öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla Özel Başak Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

3 dalda düzenlenen müsabakalarda yarışmacılar hem zamana hem de birbirlerine karşı yarıştı.

Anasınıflarında ve birinci sınıf turlarında şenlik havasında geçen gizli resim bulma oyununun ardından her katılımcı öğrenciye madalya, katılım sertifikası ve resimli su dokunun yanı sıra puzzle hediye edildi. 2. ve 3. sınıflarda iki turda gerçekleştirilen tangram ve T puzzle oyunlarında kıyasıya mücadele yaşandı. Hızlı olmanın ön planda olduğu festivalde tüm katılımcılar sertifika aldı.

Akıl oyunları festivalinde sıralama ise şu şekilde oluştu: 2. sınıflarda Aras İsmail Ünlü, Batuhan Aslan Bacaksız ve Doruk Evir; 3. sınıflarda ise Ezgi Selçuk, Engin Kaya ve Mehmet Akif Camuz. Dereceye giren öğrencilere madalyaları ve katılım sertifikaları ve hediyeleri Okul Müdürü Nail Ergun tarafından verildi.

Kaynak: İHA