Melekler Kupa Sınavında

Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası Çeyrek final birinci maçında Muratpaşa Belediyespor çarşamba günü Kastamonu Belediyespor’u konuk edecek.


Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesinden Abdullah Özdeniz, Okan Kurt ikilisi yönetecek. Avrupa Hentbol Federasyonu(EHF) Kupası’nda çeyrek finale yükselen Paşa’nın melekleri 8 Mart’ta deplasmanda Alman ekibi Buxtehuder SV’yle oynayacağı karşılaşma öncesinde Kastamonu Belediyespor’u yenerek moral kazanmak istiyor.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, Hamburg’da 8 Mart’ta çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Lig, Türkiye Kupası ve EHF Kupası’nda üç kulvarda mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugün oynayacağımız Kastamonu Belediyespor karşılaşmasını kazanarak Almanya’ya moralli bir şekilde gitmek istiyoruz. EHF Kupası karşılaşması bizim için çok büyük önem taşıyor. Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyoruz. 14 Şubat’ta Antalya’da rakibimizi yenerek yarı finale yükselen ilk Türk takımı olmayı arzuluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA