Muratbey Uşak Sportif'te Hedef Lideri Yenmek

Türkiye Basketbol Ligi'nde pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ǜlker ile karşŸılaşŸacak Muratbey UşŸak Sportif'in başŸantrenörü Ozan Bulkaz, karşŸılaşŸmadan galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Bulkaz, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, Anadolu Efes galibiyetinin ardından takımda morallerin yüksek olduğŸunu, bu hafta da Fenerbahçe ǜlker'i yenmek istediklerini kaydetti.

"Bizim için rakibin adı ve ligdeki yerinin bir önemi yok" diyen Bulkaz, şŸöyle konuşŸtu:
"Fenerbahçe ǜlker'i yenip sıralamadaki yerimizi yükseltmek istiyoruz. İyi hazırlandık, İstanbul'daki maça taraftarlarımızı davet ediyoruz. Zor, bir o kadar keyifli bir maç olacağŸını düşŸünüyorum."
Genel menajer Fatihan ErdoğŸan ise galibiyete ihtiyaçları olduğŸunu belirterek, "Lig çok çekişŸmeli, maçların favorisi yok, kazanılacak 2 puan bize önemli avantaj sağŸlar, İstanbul'dan galip dönmek istiyoruz" diye konuşŸtu.
Fenerbahçe ǜlker ile Muratbey UşŸak Sportif pazar günü saat 16.00'da Fenerbahçe ǜlker Arena'da karşŸı karşŸıya gelecek. Muratbey UşŸak Sportif, rakibiyle ligde ve play-off'ta oynadığŸı 5 maçta sadece ligin ilk devresinde rakibini 78-69 mağŸlup etmeyi başŸarmışŸtı.
 

Kaynak: AA