Ümit Milli Futbol Takımı'nın Rakibi Danimarka

ǜmit Milli Futbol Takımı, yarın özel maçta Danimarka ile karşŸılaşŸacak.

KasımpaşŸa Recep Tayyip ErdoğŸan Stadı'nda saat 18.30'da başŸlayacak karşŸılaşŸmayı hakem Cihan AtaşŸ yönetecek. Cuma Yıldızturan ve Rıza LJağŸatay Yüceant'ın yardımcı hakem olarak görev alacağŸı karşŸılaşŸmanın dördüncü hakemi ise Fatih LJalışŸkan olacak.
Ay-yıldızlılar, 31 Mart Salı günü de Bosna Hersek ile deplasmanda bir özel maç daha yapacak. Katanj şžehir Stadı'nda oynanacak karşŸılaşŸma TSİ 15.00'te başŸlayacak.
Mehmet HacıoğŸlu ve Emre AşŸık yönetiminde sahaya çıkacak ǜmit Milli Takım'ın aday kadrosunda şŸu oyuncular bulunuyor:
Okan Kocuk, Emre TaşŸdemir, Enes ǜnal (Bursaspor), Muhammed Alperen Uysal (Galatasaray), Hakan LJinemre (Adana Demirspor), Emre UğŸur Uruç (Adanaspor), ǜmit Karaal (ElazığŸspor), Emre Can CoşŸkun (Denizlispor), Ahmet Yılmaz LJalık, İrfan Can Kahveci, Berat Tosun (GençlerbirliğŸi), ǖzgür ǖzdemir (Nürnberg), Emre Kılınç (Boluspor), Bilal BaşŸacıkoğŸlu (Feyenoord), Enver Cenk şžahin (İstanbul BaşŸakşŸehir), Okay YokuşŸlu (Kayserispor), Hakan BarışŸ, Gökhan SazdağŸı (Manisaspor), Salih Uçan (Roma), Kaan Ayhan (Schalke 04), Kubilay Sönmez (şžanlıurfaspor), Atabey LJiçek (Hacettepe).
 

Kaynak: AA