Fikret Orman: Yeni statta kupa kaldıracağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman büyük derbi öncesi Beyaz Futbol’la özel açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Yeni statta kupa kaldıracağız
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol'la derbi maçtan, Clup Brugge maçına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Derbi maçı stattan izleyeceğini belirten Orman, “ İlk defa Beşiktaş bir derbiye çıkmayacak. 100 senenin üzerinde bir dostluğumuz olan Fenerbahçe camiası, bugüne kadar da birçok maç yaptık. Bu maçların bir kısmı kazandık bir kısmını kaybettik. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Tabi ki biz kazanmak istiyoruz. Rakibimiz de kazanmak istiyor. İnşallah yarın sahada hangisi iyi oynarsa, hangisi futbol şansı olursa, hangisi dış etkenlerden daha az etkilenirse o başarılı olacaktır. Elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş camiası olarak, Beşiktaş futbol takımı olarak yarınki maça hazırız şuanda” dedi.

YENİ STATTA KUPA KALDIRACAĞIZ


Clup Brugge maçını değerlendiren ve yeni statta Avrupa kupası kaldıracaklarına inandığını söyleyen Fikret Orman “Bu çocuklar çok büyük zorluklarla yürüyorlar. Bu sene bir tek Beşiktaş'a değil bütün Türk halkına çok mutlu anlar yaşattı. Ellerinden geldiği kadar mücadele ediyorlar. Brugge maçında hatalar yapılmış olabilir. Futbol zaten hatalar oyunu ama bizi en çok üzen şey şu eleyebileceğiz takıma elendik. Ve en önemlisi hep beraber de şunu gördük, Brugge maçını o gün 1-0 kazanmış olsaydık, beş maç vardı kupayı almamıza demek ki Beşiktaş kulübü bütün camiamızla beraber gördük ki biz bu kupayı da alabiliriz. Artık bu maç geride kaldı. Geçmişi anmayla bir şey yapmayız. Yeni stattımız bittiği gibi de inşallah 1-2 senede kupayı alacağımıza ben ve futbolcu arkadaşlarımız canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA TUTUĞUNUZ KAHVE FİNCANI KADAR YAKINIZ

Sunucu Ertem Şener'in'Şampiyonluk ne kadar yakın?' sorusuna esprili bir cevap veren Beşiktaş Başkanı “ Sizin tutuğunuz kahve fincanı kadar yakın” diye cevap verdi.

BEYAZ GAZETE